Zomer-, winter & vakantiecheck

Voor elke periode in het jaar is er wel een check!

  Maak Afspraak


Zomercheck Auto Enschede

Zomercheck

Waarom is het zo belangrijk?

In de zomer is het asfalt meestal warm, hierdoor verslijten de banden van uw auto nog sneller. Ook verdampen er o.a. vloeistoffen waar je motor en je auto niet zonder kunnen. Maak daarom bij ons een afspraak zodat wij uw auto op deze punten kan controleren en eventueel de vloeistoffen weer aanvullen. Zo kunt u lekker rijden zonder zorgen te hebben.

  053-4332019


Zomercheck Auto Enschede

Wintercheck Auto Enschede

Wintercheck Auto Enschede

Winter

Ook uw auto heeft het koud..

De winter.. De meesten hebben er een hekel aan, zo ook uw auto. Accu's die leeglopen, banden met minder grip op de weg en dan ook nog de bevroren vloeistoffen. Wij kennen dit probleem, vandaar dat wij de wintercheck hebben. We controleren uw auto op alle nodige punten zodat uw auto ook in de winter functioneert.

  053-4332019


Vakantiecheck Auto Enschede

Vakantie

Ook uw auto verdient een vakantie!

Waneer u op vakantie gaat blijft de auto vaak achter. In deze warme dagen kan er nog wel is wat kapot gaan aan de auto. Zorg er daarom altijd goed voor dat alle filters vervangen zijn en de vloeistoffen bijgevuld. Dit voorkomt dat, wanneer u terug komt van uw heerlijke vakantie, de auto het niet meer doet.

Mocht hij het toch niet meer doen? Of wilt u er zeker van zijn dat uw auto veilig achterblijft? Maak dan een afspraak hieronder, of bel gerust.

  053-4332019Vakantiecheck Auto Enschede

Maak een afspraak met Venema's

Klik op de knop hieronder om een afspraak met ons te maken

    Mail ons   
 
053-4332019